skip to Main Content

Diam 24 One Design er den optimale sportsbåd

Ønsker du en båd, der er nem at håndtere, er både til race med vennerne og til en sjov tur med familen, så burde du se nærmere på den franske trimaran Diam 24 One Design.

Gitz Sailing repræsenterer den franske designer og producent i Danmark og er behjælpelig med råd, vejledning og support ved køb af en ny båd. Læs mere her eller du er også velkommen til at kontakte os her.

Køb en ny Diam 24 gennem Gitz Sailing

Diam 24 One Design er designet af det verdenskendte franske designfirma VPLP, der står bag nogen af de største og hurtigste kapsejladsbåde i flere kategorier i verden.

Konceptet bag Diam 24 One Design er at skabe en sikker, hurtig og meget håndterbar sportsbåd, der henvender sig både til kapsejlads med vennerne, deltage i grand prix sejladser eller blot en sjov dag på vandet sammen med familien.

Samtidig henvender båden sig også til dig, der ønsker at vinde kapsejladser og ikke vil ofre en formue på det. Samtidig bygger konceptet også på, at du ikke bruger meget tid på transportsejladser, men blot kan køre frem til den sejlads eller det område du ønsker at sejle i.

Henvend dig blot til Gitz Sailing og vi hjælper alt hvad vi kan med din nye oplevelse på vandet.

Back To Top