skip to Main Content

Køb din båd online og få den leveret direkte

Hos Gitz Sailing tænker vi meget over at yde en god service og gøre det nemt at handle hos os. Vi sælger vores Diam 24 One Design online direkte gennem vores hjemmeside, men det skal naturligvis ikke forhindre os i at yde den bedste service. Dette gælder naturligvis også når det kommer til forsendelse og levering af din nye båd.

levering-fra-gitz-sailing

Hvorfor købe sin båd online?

Hos Gitz Sailing kan du købe din nye båd online, men vi har gjort det nemt for dig at vælge den båd du ønsker om den skal være ny båd eller brugt båd og ikke mindst få den leveret direkte til din dør.

Gitz Sailing kan stå for alt det praktiske med levering fra producenten direkte til dig.

Hvorfor købe sit basic tøj online?

Du kan sidde i ro og fred og blive inspireret til hvilken model og hvilke farver du ønsker. Det gør du direkte i vores webshop.

Ofte kan det være svært, når man handler på nettet at vide, hvilke omkostninger der kommer på til forsendelse eller andet. Vi har gjort det så enkelt som overhovedet muligt – vi har èn fast pris på levering af tøjet – hverken mere eller mindre.

levering-fra-gitz-sailing-af-gitz-apperal
levering-fra-gitz-sailing-af-baade

Levering af båd

Det skal være en god oplevelse at købe en båd hos Gitz Sailing. Hele vejen fra man sidder og bliver inspireret på vores hjemmeside og til man får sin nye båd leveret.

Gitz Sailing er behjælpelig med at få leveret din nye båd. Enten på trailer, hvis denne er købt med eller levering med lastbil. Når båden er leveret, så er vi naturligvis behjælpelig med at få den klargjort frem til den første tur på vandet.

Levering af Gitz Apparel

Når du køber Gitz Apparel tøj i vores webshop, så leverer vi det direkte. Prisen for leveringen fremgår så snart du har valgt det tøj du ønsker i vores webshop. Hvis du køber over 800 dkk i vores webshop, så leverer vi gratis til dig.

Vi leverer dit nye tøj med posten eller kurer direkte til den adresse du har angivet ved ordre.

levering-af-toej-fra-gitz-sailing
Back To Top