skip to Main Content

Hvorfor have sin egen Diam 24, når man kan leje?

Som noget helt nyt tilbyder Gitz Sailing en unik mulighed for at kunne sejle denne fantastiske båd – uden at skulle købe sin egen. Lej den for en dag, en uge eller en måned og sejl dine favorit sejladser eller blot have nogen gode dage med venner eller familen eller få mulighed for at prøve konceptet af inden du vælge at investere i din egen Diam 24.

Check vores kalender i nedenstående og send en forespørgsel på den dag eller det tidsrum du ønsker at leje vores Diam 24 One Design.

Booking Kalender:

Kalender er ved at loade...
Powered by Booking Calendar

Vælg den fleksible løsning, når du ønsker at leje båd

Vi har gjort det nemt, at leje en Diam 24 One Design i Danmark og du kan stort sejl vælge tidsrum og hvor i landet du ønsker at sejle. Du kan også vælge om du vil afhente både selv på vores adresse og selv stå for tilrigning eller det er noget du ønsker hjælp til.

En let og hurtig trimaran som en Diam 24 kan være en kompleks båd at sejle og derfor stiller vi naturligvis også nogen krav til erfaring og kompetencer, før man kan leje båden. Når du forespørger på en bookning, så skriv meget gerne omkring dig selv og din besætning og hvilke erfaringer I har.

Det er også muligt at booke båden med rorsmand/crew, hvis det ønskes og ligeledes kan man tilkøbe hjælp til transport, til-og afrigning af båden og muligvis noget coaching til at at starte med inden du sejler med din egen besætning.

Back To Top