skip to Main Content

Find svar på dine spørgsmål i vores kundeservice

Der vil være flere spørgsmål, når man besøger en webshop for at vælge sin nye båd. Det oplever vi naturligvis også hos Gitz Sailing. Vi har forsøgt at gøre det nemt, at få svar på de mest almindelige spørgsmål her på vores kundeservice side.

Finder du ikke svaret her, så svarer vi alligevel.

Her har vi forsøgt at samle mange svar omkring teknik, design, levering og betaling. Gitz Sailing er en webshop på nettet, men alligevel vil vi gerne give den bedste kundeservice vi kan og give svar på de almindelige spørgsmål. Skulle du ikke kunne finde svar på dine spørgsmål her, så er du meget velkommen til at kontakte os.

kundeservice-hos-gitz-sailing-er-perfekt

Ved interesse er det muligt at arrangere en demo sejlads i Gitz Sailings Diam 24. Prøvesejladser foregår som udgangspunkt altid fra vores base i Skovshoved havn.

Men da hele konceptet er meget fleksibelt og båden er på trailer er det muligt, at aftale andre steder.

Naturligvis. Gitz Sailing tilbyder udlejning af en Diam 24 i alt fra én dag til flere uger eller længere tid. På den måde kan man få noget fortrolighed inden køb eller man kan blot leje til en speciale kapsejlads med vennerne. Se under vores udlejning af båd.

Ja, der er mange fantastisk velholdte brugte både, som alle bliver opgraderet hos producenten inden levering. Gitz Sailing hjælper med at finde den perfekte båd til dig. Se mere under vores brugte både.

Naturligvis. Det er derfor vi er her. Vi kan hjælpe med alt fra montage, tilrigning, sejle med de første ture, trim og håndtering.

Gitz Sailing er her for dig for at du får den bedste start i din nye båd.

Tøjet fra Neutral og Gitz Apparel fåes i rigtigt mange farver. Se det direkte på varekortet, når du bestiller tøj i vores webshop.

Du kan også downloade et komplet farvekort på vores download side her på hjemmesiden.

Ja, du kan selv vælge mellem alle farver og størrelser, når du bestiller tøjet her på i vores webshop.

Gå ind i vores webshop under Gitz Apparel og her vil du kunne se alle de design vi har. Du kan også downloade det komplette katalog på vores download side.

Ja, det er testet og der er alle de nødvendige certifikater. Du kan se alle certifikater på vores download side.

kunderservice-hos-gitz-sailing
kundeservice-er-vigtig-hos-gitz-sailing

Leveringen af bådene kan enten ske på den tilkøbte trailer eller på lastbil eller det er muligt at afhente den selv. Den endelige pris afhænger af hvilken løsning man vælger og aftales endeligt ved ordren.

Vi leverer world wide – du bestemmer hvor du vil have dit nye tøj leveret og det kan variere noget hvor meget det koster. Det vil altid fremgå ved bestilling i vores webshop.

Vi leverer fragtfrit i Danmark ved køb over 800 dkk

Bådene leveres enten på den medfølgende trailer eller på lastbil. Det er også muligt at afhente bådene selv hos producenten, hvis det ønskes.

Gitz Apparel tøj leveres med posten eller kurer.

Leveringstiden er ca. 12-16 uger for nye både

Leveringstiden er ca. 8 uger for brugte både

Leveringstiden er ca. 1 uge for tøj fra Gitz Apperal

Du kan betale som i en hvilken anden webshop. Vi tager imod alle gængse kreditkort og man kan også betale gennem PayPal. Det er også muligt at få en faktura tilsendt og så betale ved bankoverførsel til vores bankforbindelse.

Der betales ved indgåelse af ordren, medmindre andet aftales.

Vi har en certificeret og godkendt betalingsløsning, hvor alle oplysninger går gennem en krypteret SSL betaling, så ingen ser dine data overhovedet.

Nej, Gitz Sailing sælger alle produkter direkte fra producenten, så der er ikke nogen mellemled.

Der er naturligvis altid en fortrydelsesret på 14 dage. Ved køb af båd deponeres et depositum på 10% ved ordre, som man ikke får igen ved fortrydelse efter de 14 dage.

Ved tøjet er der naturligvis de 14 dages fortrydelsesret, hvor man efter returnering af varerne vil få tilbagebetalt pengene eller få et tilgode bevis

kundeservice-gitz-sailing-er-vigtig
Back To Top