skip to Main Content

Gitz Sailing er high speed sailing

Gitz Sailing er en virksomhed der er drevet af en passion for sejlads kombineret med at tænke nye idéer og have fokus på kvalitet, design og ikke mindst hensyn til miljøet. Gitz Sailing er en del af Gitz Group, der er grundlagt af Søren Gitz-Johansen.

Søren Gitz-Johansen ejer Gitz Sailing

Aldrig på kompromis med kvalitet og design

Gitz Sailing er skabt af Søren Gitz-Johansen, der har et stort kendskab til materialer, design, produktion fra en uddannelse som ingeniør kombineret med et arbejdsliv med produktion og produktudvikling bag sig – bl.a. som sejldesigner for ét af de største lofter.

Altid nytænkede og fokus på kvalitet, detaljer og et ønske om aldrig at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service har skabt de virksomheder, der er i Gitz Group.

Et liv med sejlads og design

Efter et langt liv med mere end 40 års kapsejlads med olympisk satsning, offshore kapsejladser i Volvo Ocean Race både, flerskrogsbåde i Orma 60, M32 og One off 40 fods trimaraner.

Søren har været en fast del af de mest markante projekter i Danmark igennem 20 år: Buksesnedkeren, Nokia Sailing Team, Carbon3 Racing Team og Hydra Sailing Team. Søren har arbejdet som sejldesigner og har sejlet med nogen af de allerbedste i branchen.

gitz-sailing-med-søren-gitz-johansen
gitz-sailing-er-ejet-af-søren-gitz-johansen

Hvorfor Gitz Sailing?

Gitz Sailing er skabt på baggrund af den meget lange erfaring, som Søren har fra sejlerverden kombineret med evnen og interessen for at tænke anderledes og “tænke ud af boksen” og kombinere værdierne i sejlsport med de værdier, som Søren står for både personligt og erhvervsmæssigt.

Samtidig er det et helt naturligt samlingspunkt for de forskellige aktiviteter i Gitz Group, der ved første øjekast kan synes meget forskellige, men hvor der er en rød tråd. Vores trimaran er et meget markant symbol for hele vores dna i vores virksomheder.

Bygger på rigtig meget erfaring

Søren har deltaget i rigtigt mange sejladser rundt i verden, som Sydney-Hobart, Gotland Rundt, Skaw Race, Istanbul race, Færder Race, Tjörn Rundt og naturligvis alle danske sejladser, som Watski 2 star, Fyn Rundt og Sjælland Rundt og mange mange flere.

Søren er den sejler i Danmark med de fleste offshore rekorder i danske sejladser som alle udgaver af Sjælland Rundt, Grand Prix og offshore samt indehaver af Sølvspileren. Søren har også som den eneste rekorderne i Danmark Rundt – inshore og offshore. Og er samtidig én af de få, der har sejlet rundt Fyn mere end 50 gange.

gitz-sailing-er-startet-af-søren-gitz-johansen
Back To Top