skip to Main Content

Gitz Group er meget andet en hurtige både

Gitz Sailing er også en del af alle vores aktiviteter i Gitz Group, der er navnet på vores moderselskab. I Gitz Group beskæftiger vi os med mange forskellige aktiviteter, som konsulentvirksomhed, forhandling af eksklusive designmøbler til ude og inde, unikke cykler i rent kulfiber i eget brand samt bæredygtigt basic tøj.

Vi har samlet alle aktiviteter under Gitz Group og vores hurtige Diam 24 One Design repræsenterer alt det vi står for: Teknologi, Miljøvenlighed, Udendørsliv, Aktivitet, Teamwork og ikke mindst evne til at tænke anderledes.

Læs mere om vores forskellige aktiviter i Gitz Group her:

Gitz Design Aps

Gitz Design forhandler unikke og eksklusive designmøbler fra det spanske firma Gandia Blasco samt håndlavede tæpper i ren uld fra det spanske firma Gan Rugs. Gitz Design repræsenterer disse firmaer i Danmark.

Møblerne i unikt design og god kvalitet, der er fremstillet i materialer, der ikke kræver nogen form for vedligeholdelse og kan genanvendes. Tæpperne er fremstillet i samfund, hvor den sociale ansvarlighed er i højsædet.

gitz design er en del af gitz group
gitz-cycling-er-en-del-af-gitz-group

Gitz Cycling Aps

På turen frem og tilbage til jobbet er en let og hurtig cykel helt optimal og det giver en ren nydelse. Gitz Cycling producerer og sælger lette pendlercykler i ren kulfiber, der giver en god manøvredygtighed, samt en god acceleration, hvilket er en klar fordel på turen gennem byen.

Det er muligt at designe sin helt egen cykel hos Gitz Cycling og dermed sætte sit helt eget præg på cyklen. Cyklen bliver produceret direkte til dig.

Gitz Consulting Aps

Med mere end 25 års erfaring tilbyder Gitz Consulting projektledelse, forretningsudvikling og produktudvikling. Dette gælder både rådgivning af store organisationer, men også mindre startups i alt fra idé, udvikling og produktion, til markedsføring af det endelige produkt, der ligger på hylden.

Vi evner at se alt i det store billede og tænke meget hollistisk og finde optimale og måske ofte alternative løsninger på selv de mest komplekse problemstillinger.

Søren Gitz-Johansen ejer Gitz Sailing
gitz-sailing-en-en-helt-naturlig-del-af-gitz-group

Gitz Sailing Aps

Gitz Sailing repræsenterer producenten af disse hurtige både i Danmark og tilbyder salg af både nye og brugte både samt udlejning af bådende. Båden bruges også til markedsføring af vores tøjserie Gitz Apperal.

Samtidig er vores båd i Gitz Sailing med til at markedsføre hele Gitz Group som et symbol på, hvad vi som virksomhed står for: Bæredygtighed, teamwork, evnen til at tænke anderledes, arbejde mod fælles mål og ikke mindst gode oplevelser.

Gitz Apparel Aps

Gitz Apparel er en serie af enkelt og dagligdags basic tøj, der er fremstillet i økologisk og bæredygtigt bomuld. Serien består at T-shirts, sweatshirts, shorts og hoodies i den bløde bomuld og i en lang række flotte farver.

Tøjet er fremstillet i samarbejde med virksomheden Neutral, der står for bæredygtighed, fairtrade og social ansvarlighed – alle som vi også sætter utrolig højt i vores daglige arbejde og som en del af vores virksomheds fremtidige vision.

gitz-apperal-fra-gitz-sailing
Back To Top