skip to Main Content

Diam 24 One Design bygger på enkelhed og ren sejlglæde.

Hele vores koncept for Diam 24 bygger på enkelhed og adgang for alle, så man kan nyde glæden ved flerskrogssejlads. Høj fart, nem håndtering og ikke mindst sikkerhed er nøgleordene i designet og udviklingen af denne unikke sportsbåde.

diam-24-one-design-specifikation

Diam 24 One Design, testet af de bedste

Valgt af Tour de France a la Voile i 2015 og udnævnt som “Boat of the Year 2017 – vinder overalt og bedste flerskrogsbåd af Sail Magazine USA.

Diam 24 One Design er en sikker familie dag sejler, ideel for både high speed sejlads og nem håndtering og perfekt til en sjov dag på vandet.

Det er også en one design båd, simple og tilgængelig for alle, så man kan opleve flerskrogssejlads på baner eller distancesejlads.

En stiv og fast platform

De stive og ikke foldende crossbeams garanterer en stivhed tværs over crossbeam uden kompromis.

En meget effektiv koblingsmekaniske – konus – gør det ultra nemt at samle og adskille.

Autonom håndtering – den totale størrelse af båden og dens komponenter tillader 100% manuel håndtering. Ingen mekaniske assistance er nødvendig.

diam-24-one-design-specifikationer-2
diam-24-one-specifikation-fra-gitz-sailing

En balance af kræfter

Et perfekt balanceret rorsæt gør båden både levende, håndterbar og sødygtig.

2 ror – ét på hvert sideskrog tillader dig at sejle med hovedskroget ude af vandet og med et enkelt centralt daggerboard for performance og skikkerhed.

Funktionel og velspecificeret hardwarepakke: hook til både storsejl og fok, et 16:1 cunnigham, et både hurtigt og fintrim på storsejlsskødet, selvvende fok….

Enkelhed

En enkelt dækplan og en minimalistisk sejlgarderobe  – storsejl, fok og gennaker.

Diam 24 One Design inspirerer dig til at sejle “med hovedet ude af båden” – for at maksimere din nydelse af  hastighed og fart og det lette glid gennem vandet.

En roterende kulfibermast, med sallingshorn, enkle justerbare diamant med wirer og sidestag.

diam-24-specifikationer-og-sejl
Back To Top