skip to Main Content

Brugt båd købes hos Gitz Sailing

Gitz Sailing forhandler Diam 24 One Design trimaran i Danmark. Det gælder både nye og brugte. Der kan være en stor fordel i at købe en brugt båd, da de alle er meget vedligeholdte og løbende opgraderede hos det franske værft, ADH Inotec. De er alle klar til at sejle, så der er ikke meget der skal ordnes eller opgraderes.

Gitz Sailing er behjælpelige med formidlingen af kontakten til de tidligere ejere og ikke mindst værftet i Port la Foret i det vestlige Frankrig, hvor de fleste af bådene er opbevaret for at få et refit – inden de leveres til deres nye ejere.

Brugt båd, som en Diam 24 One Design er den perfekte båd til race og fun

Ønsker du en sjov og hurtig båd sammen med vennerne eller med familen, så er en brugt Diam 24 en god løsning til dig. Alle de brugte både er alle meget vedligeholdte og passet af profesionelle sejlere eller fra værftet inden de bliver leveret til de nye ejere. Samtidig bliver de også opgraderet med de nyeste løsninger, hvis der er sket nogen forbedringer eller udviklet nyt, siden båden blev produceret og søsat.

Med tilkøb af en trailer, gør det transportsejlads helt overflødig og det gennemarbejdede koncept gør montage og tilrigning – og det modsatte –  til en nem og hurtig proces. Når man har prøvet nogen gange, så kan det for 3 mand gøre på omkring en times tid.

Disse unikke og enkle trimaraner er de perfekte sportsbåde for både det ultimative race, men også helt perfekte til de korte dagsture med familien eller gode venner, der ønsker en sjov dag på vandet.

Få den den ultimative sejlglæde til det helt rigtige budget med en brugt båd fra ADH Inotec og Gitz Sailing.

Back To Top